Tervetuloa Pirunkorpeen!

HILJAISELO! Etsitään toista omistajaa, ota yhteyttä mikäli Pirunkorven omistajuus kiinnostaa. (päivitetty 07.09.)

Olet saapunut virtuaaliseen Suomeen, tarkemmin sanottuna Keski-Suomeen Petäjävedelle. Könkköjoen välittömässä läheisyydessä sijaitsee virtuaalitalli Pirunkorpi, joka on saanut nimensä sijainnistaan - tallin tilukset ovat totaalisessa korvessa, jonne pääsyä julkisilla ajoneuvoilla ei ole. Tallin päärakennus on vanhan kartanon päärakennus ja talli on kuunnostettu sekä laajennettu vanhasta navetasta hevosille sopivaan käyttöön. Vaikka tilan rakennukset on alun perin rakennettu jo 1930 luvulla, on niitä kuunnostettu vuosien varrella moneen kertaan ja ne täyttävät nykyvaatimukset niin eläin- kuin ihmisasutuksenkin osalta.

Huolimatta tallin kaukaisesta sijainnista verrattuna sivistykseen, Pirunkorven puitteet sopivat erinomaisesti aktiiviseen tai vähemmän aktiiviseen hevoskasvatukseen, treenaamiseen ja mahdollisesti suurempienkin kilpailuiden järjestämiseen. Tallin alueella on paljon laidunmaata, peltoja, maastoja ja tietenkin Könkköjoki joka virtaa tallin välittömässä läheisyydessä. Lisäksi tallin piha-maalta löytyy suurikokoinen ratsastuskenttä ja lämmitetty maneesi. Puitteet eivät siis voisi olla tämän paremmat, ei ainakaan jos tallin sijaintia katsoo.

Terveisin Cannabia (VRL-00033, NOK) - sähköposti

Ystävyystallina kanssamme toimii Virtuaalitalli Vaapukka

Viimeisin päivitys: 16.09.2016
Pirunkorven hevosista lähti muutaman hevosen lauma vihreämmille niityille. Toisaalta talliin on myös saapunut viimepäivinä muutama uusi tuttavuus ja lisää on luvassa. Toisen omistajan haku edelleen käynnissä, ainakin yksi potentiaalinen ehdokas on olemassa mutta päätöksiä en ole vielä tehnyt suuntaan tai toiseen.

virtuaalitalli | virtuaalihevonen
© Pirunkorpi 2016 - Tausta © Adrian Scottow (CC BY-SA 2.0)