Alkuun Jalostusoriit Siitostammat Kasvatustoiminta

Vähäpellon Valtikka #161

KTK III (05/17)© SK

RotuSuomenhevonen RekisterinumeroVH17-018-0078
SukupuoliTamma OmistajaPirunkorpi (VRL-00033)
Syntynyt, Ikä01.01.2017, 12-vuotias KasvattajaVähäpelto
Säkäkorkeus157cm KoulutustasoKoVaB, Re120cm, CIC1, Vaativa valjakko

Vähäpellon Valtikka on suloinen nappisilmäinen suomenhevostamma, jonka olemus yleensä hurmaa ensinäkemältä. Tammalla on positiivinen asenne kaikkea kohtaan, ja se toimiikin kaikissa hoitotilanteissa oikein hienosti. Ratsastaessa Valtikalla on hieman enemmän omaa sanottavaa asioihin, eikä sitä aina ensi alkuun tunnu työnteko juurikaan kiinnostavan.

Hoitotilanteissa Valtikka on mitä mainioin hevonen, asiallinen ja hyväkäytöksinen mutta toisaalta myös ihmisystävällinen ja hellyydenkipeä. Valtikka ei ole moksiskaan paijauksista, vaan päinvastoin, se saattaa itsekin välillä tunkea turpaansa syliin hellyydenosoitusten toivossa. Tamma osaa kuitenkin myös olla asiallisesti, eikä se hypi ihmisen silmille, vaan pysyy paikoillaan ja antaa hoitajansa tehdä tarvittavat toimenpiteet. Se ei ole moksiskaan minkäänlaisista tapahtumista, vaan ottaa niin harjauksen kuin varustuksenkin vastaan iloisen positiivisesti. Myöskään erikoisempia vierailijoita, kuten kengittäjää tai eläinlääkäriä, ei Valtikka karsasta. Se on vieraillekin ihmisille avoin ja lempeä, joten sen kanssa voi kuka tahansa puuhailla huoletta. Raudikko kulkee myös talutuksessa siivosti, eikä se siis rynni tai jää matelemaan. Kesäisin sitä saattaa houkuttaa tienpientareilla kasvava vehreä ruohoa, joten välillä saattaa esiintyä ruohomättäälle pyrkimistä. Napakalla huomautuksella tamma kuitenkin lopettaa, eikä siitä siis aiheudu sen suurempia ongelmia.

Ratsastaessa Valtikka ei valitettavasti ole aina niin yksinkertainen, kuin maasta käsiteltynä. Tamma tarvitsee melkoista suostuttelua ja napakkaakin ratsastusta tehdäkseen niin kuin ratsastaja haluaa, sillä varsinkin alkuverryttelyssä sillä on tapana jäädä paikalleen jumittamaan ja mieltään osoittamaan, jos se näkee hyvän tilaisuuden. Ratsastaja ei siis voi jäädä raudikon selkään matkustelemaan, sillä yksinään ei hevonen liiku sitten yhtään minnekään. Kun hevosen saa motivoitua liikkumaan ja työskentelemään siitä alkaakin kuoriutua pikkuhiljaa oikein pätevä ratsu, jonka liikkeet riittävät kepeästi vaativaan B:hen asti. Tammalla on miellyttävät ja ilmavat askellajit, hienosti pyörivä laukka ja helposti koottava ravi. Toisaalta tamma ei jätä kylmäksi myöskään estekentällä, sillä Valtikka osaa myös hypätä melkoisen hyvin. Esteradalla siltä yleensä löytyy melko paljon vauhtia omasta takaa, joten ratsastajan on pidettävä huoli huolellisista lähestymisistä ja oikeista ponnistuspaikoista. Valtikka ei kyttää tai kieltele, vaan etenee rehellisesti radan alusta loppuun. Myös maastoesteillä rautias on melkoinen taituri, sillä se on pomminvarma valinta kaikista erikoisimmillekin esteille. Maastossa tamma myös osaa hieman hillitä menohalujaan, joten kaatumista ei sentään tarvitse pelätä, vaikka maastossakaan ei tammaa tarvitse jäädä kannustamaan eteenpäin. Ratsastuslajien lisäksi Valtikalla on otettu haltuun myös valjakkoajo, joten tamma toimii myös kärryjen edessä mainiosti. Niin kuin muutenkin sileällä, tamma tarvitsee melko paljon tekemistä ja työstöä ohjastajaltaan toimiakseen ihanteellisella tavalla, mutta taitavan ihmisen kanssa sillä riittää taitoa vaikka mihin.

Kilpailupaikoilla Valtikka on kuin kotonaan, eikä stressaa vaihtuvia ympäristöjä. Tamma viettää yönsä kisapaikoilla tarvittaessa kuin vanha konkari, astelee traileriin ilman minkäänlaista epäröintiä, ja verryttelyalueella toimii tismalleen samalla tavalla kuin kotikentän treeneissäkin. Yllätyksiä ei Valtikan kanssa tarvitse kisoissa pelätä, sillä jos homma toimii kotona, se toimii varmasti myös kisoissa.

Luonteen kirjoittanut Penelopeia - kiitos!

i. Vähäpellon Tervakuutti
KTK II, KRJ I, ERJ I, KERJ I, VVJ I, SLA I
ii. Tervanokka
KRJ I, VVJ I
iii. Pikku-Tuhto
evm - 160 cm, trt
iie. Terviäinen
evm - 155 cm, klm
ie. Naavakko
KRJ I, VVJ I
iei. Kiehinen
evm - 156 cm, prt
iee. Kuukkahainen
evm - 153 cm, vrt
e. Vähäpellon Haltija
KTK I, KRJ I, ERJ I, KERJ I, VVJ I, SLA I*
ei. Westeri
KTK II, KRJ I, YLA 1
eii. Walton
evm - 159 cm, m
eie. Lysteri
evm - 154 cm, m
ee. Hurppura
KRJ II
eei. Tuppura
evm - 157 cm, prt
eee. Seesteri
evm - 154 cm, tprt

Sukuselvitys 3-sukupolvesta

Sukuselvitys © Kasvattaja

iii. Pikku-Tuhto on tummanrautias, 160cm korkea suomenhevosori joka on tehnyt merkittävän kilpailu-uran koulu-, este ja kenttäratsastuksen parissa, jonka lisäksi ori on kilpaillut menestyksekkäästi useita voittoja ja sijoituksia haaliten valjakkoajon parissa. Orin parhaita saavutuksia ovat olleet kaksinkertainen hallimestaruuskulta sekä esteiltä että kentästä, jonka lisäksi orilla on useita aluemestaruus sijoituksia ja voittoja. Luonteeltaan rehelliseksi ja reippaaksi kuvailtu ori on rakenteeltaan melko keskinkertainen, sillä orin rakenteesta löytyy sekä hyviä, että huonoja ominaisuuksia. Orilla on hyvät tyypit ja ryhti, sopusuhtainen pyöreä runko, melko pitkä kaula, jyrkkä lautanen. Etujalat orilla on aavistuksen vasikkapolviset kun taas takajalat orilla on melko hyväasentoiset. Kaviot orilla on aavistuksen kaidat ja holvikkaat. Orin käynti on puhdasta joskin melko ahdasta, kun taas ravi- ja laukkaliike on erittäin pitkää ja joustavaa. Pikku-Tuhtoa on käytetty melko paljon jalostukseen, ja sen tiedetään jättävän monipuolisia, kestäviä käyttövarsoja lajiin kuin lajiin.

iie. Terviäinen on kulomusta, 155cm korkea tamma jonka on kasvattanut omistajansa Petra Gullans. Tamma on sisäänratsastettu 3-vuotiaana, mutta sen jälkeen tammalla on ratsastettu vain satunnaisesti sunnuntaimaastoja. Aktiiviratsastuksen sijaan tammaa on käytetty ahkerasti suomenhevosten valtakunnallisissa näyttelyissä, jossa tamma on saanut erittäin hyviä pistekokonaisuuksia saaden lähinnä vain II+ ja I-palkintoja. Hyvät, joustavat liikkeet omaava tamma on ollut mukana suomenhevosten sukujuurten elvyttämisessä, sillä tammalla on tänä päivänä neljä upeaa jälkeläistä joista muutama on noussut suomenhevosten kärkikahinoiden nimiksi. Omistajan tulevaisuuden suunnitelmana on ratsastaa tammaa aavistuksen eteenpäin, jotta se voidaan kantakirjata ratsukantakirjaan.

iei. Kiehinen on punarautias, 156cm ori, joka nukkui ikiuneen valitettavan aikaisin. Ori oli ikäluokkansa parhaimmistoa lajissa kuin lajissa; se niitti valtakunnallisista varsanäyttelyistä mainetta ja kunniaa saaden jatkuvasti I-palkintoja hyvän rakenteen ja valtavien, joustavien liikkeiden vuoksi. Kaksi vuotiaana ajolle opetettu ori sisäänratsastettiin kolmevuotiaana, ja se osallistui ensimmäisen kerran samana vuonna suomenhevosten laatuarvostelutilaisuuteen. Hyväluonteinen ori palkittiin tilaisuuden parhaimmilla rakennepisteillä ja se oli tilaisuuden paras askellajihevonen. Neljävuotiaana ori otti osaa laatuarvostelutilaisuuteen uudelleen, ja se palkittiin toistamiseen parhaana askellajihevosena ja siten kvaalautui suoraan viisivuotiaiden laatuarvostelutilaisuuteen. Viisivuotiaana Kiehinen teki pienen kasvupyrähdyksen ja raajojen saadessa mittaa se menetti hieman tasapainoa, mutta se palkittiin kuitenkin toiseksi parhaana askellajihevosena ja se sai muun muassa ratsastuskokeista erinomaiset pisteet. Kuusivuotiaana oria valmisteltiin syksyn kasvattajakilpailuun samalla kun ori kilpaili lajissa kuin lajissa alue-kansallisella tasolla ja se tuotiin yleisön käytettäväksi jalostusohjelman myötä. Ori ehti astumaan kaksi tammaa, jonka jälkeen tapahtui jotain mikä olisi saanut olla tapahtumatta. Kiehinen oli matkalla aluevalmennuksiin, kunnes traileriyhdistelmä suistui tieltä ja Kiehinen vaurioitti rytäkässä muun muassa jalkojen jänteitä ja hankositeitä. Ensiluokkaisesta hoidosta huolimatta vauriot olivat niin mittavat, että omistaja teki hevosenomistajan raskaimman päätöksen ja päästi Kiehisen tuskista muutaman kuukauden vasteettoman kuntoutuksen jälkeen.

iee. Kuukkahainen on herkkä ja kuuma suomenhevostamma, jonka elämänkaari ei ole sieltä ruusuisimmasta päästä. Herkän ja kuuman luonteen vuoksi tamma on kiertänyt luvattoman monessa kodissa, ja sitä on useassa paikassa yritetty käsitellä enemmän voimalla kuin taidolla. Tästä syystä kasvattajallaan ajolle opetettua tammaa ei voi nykypäivänä ajaa, sillä tammalle on sattunut kotia kiertäessään täysin ihmisestä johtuvia onnettomuuksia kärryjen edessä eikä se enää rentoudu kärryjen edessä laisinkaan. Monen vuoden kiertolaisen elämää viettänyt tamma on kuitenkin nyt päätynyt rauhalliselle, ammattitaitoiselle henkilölle joka osaa käsitellä ja ratsastaa tammaa kuin silkkihansikkain. Muutaman vuoden intensiivisen kotiharjoittelun myötä tamma on noussut uuden - näillä näkymin myös loppuelämänsä - omistajan kanssa kansalliselle tasolle kouluratsastuksessa. Vaaleanpunarautiaalla tammalla on kouluratsastusta ajatellen hyvä rakenne, tasapainoinen ja melko suuren liikelaajuuden omaava liikkumistapa.

eii. Walton on tunnettu pikimustasta, sädehtivän kiiltävästä karvapeitteestään sekä pitkän pitkistä ja vahvoista mustista jouhistaan, jotka laskeutuvat upeasti sen paksun orikaulan sekä lihaksikkaan ryntäikön ylitse. Walton on yksi suomenhevosjalostuksen tähti, jos niin voidaan sanoa, sillä orin kaunis väritys ja erinomainen rakenne ovat olleet hevoskasvattajan unelma, lisättynä tietysti siihen, että ori myös periyttää komeaa väritystään jälkikasvulleen varsin moitteettomasti, aivan kuten Westerinkin kohdalla on käynyt. Kehut eivät tämän orin kohdalla lopu vain ulkonäköön, sillä ori on monen jälkeläisensä tavoin myös aivan valloittava kilpa- ja harrasteratsu, sillä se on pärjännyt ja pärjää edelleenkin lajissa kuin lajissa! Tämä Waltsuksi kutsuttu tapaus ei aiheuta harmaita hiuksia kouluaitojen sisäpuolella, eikä sydämentykytyksiä esteareenoilla, sillä se suorittaa aina rehdisti, rehellisesti, parhaansa yrittäen sekä ennen kaikkea rehellisesti. Säkäkorkeudeltaan tämä suomenhevonen hipoo 160 cm:ä, joten sen selkään ovat kotiutuneet vähän pidempijalkaisetkin ratsastajat. Walton asustaa tällä hetkellä suomen lounaisrannikolla jalostusorin tehtäviä viettäen sekä niin koulu- kuin esteradoilla ruusukkeita keräillen.

eie. Lysteri on jälkeläisensä Westerin tavoin pikimusta ja yhtä järkevä sekä monipuolinen käyttöominaisuuksiltaan! Lystiksi kutsuttu pikkutamma elelee Etelä-Suomessa harraste- ja kilparatsuna, kilpaillen niin valjakkoajossa kuin este- ja kouluratsastuksessakin. Lysti on luonteeltaan varsin fiksu ja rehti tapaus, joka ei pienestä hätkähdä. Se sopii kaikkien käteen, joten selkään voi istahtaa melkeinpä kuka tahansa, joka kuitenkin ymmärtää tammassa piilevän herkkyyden. Toisinaan Lystillä voi olla sellaisia päiviä, kun työnteko ei jaksaisi huvittaa ja tuolloin sen näkee kyllä jo hevosen naamataulusta, joka ei imartele ainakaan ystävällisyydellä. Mutta onneksi noita päiviä on vain harvakseltaan. Lysti on ratsutettu osaavissa käsissä, se on sopivan herkkä ja omaa kivasti omaa moottoria ratsastaessa, muttei kuitenkaan liikaa. Esteet tamma hyppää yleensä vauhdikkaasti, mutta varmasti, eikä koulukentilläkään jää tahdikkuutta liikkeistä puuttumaan. Lysteri on tällä hetkellä saavuttanut 12 vuoden iän ja jatkaa edelleen kilpailemista aktiivisesti erilajeissa ruusukkeita napsien.

eei. Tuppura on yleispainotteinen, ratsukantakirjattu suomenhevosori joka on niittänyt mainetta eritoten este- ja kenttäratsastuskilpailuista. Punarautias ori on valloittanut jo pelkällä ulkonäöllään monen monta suomenhevosia seuraavaa ihmistä, sillä sen vaaleat, pitkät jouhet tuovat orin ulkonäköön kivan lisän vaaleiden sukkien ja piirron lisäksi. Tuppura on rakenteeltaan hyvät leimat ja tyypit omaava ori, jolla on sopusuhtainen runko, vahva ylälinja sekä melko lyhyt selkä. Jalka-asennot orilla ovat hyvänpuoleiset, joskin etusääret ovat aavistuksen supistuneet. Vaikka ori on terävän hyppytyylin, vahvan laukan ja rohkean luonteen vuoksi painoittunut enemmän este- ja kenttäratsastukseen, ei se jätä kylmäksi koulu- ja valjakkoradoillakaan. Positiivisen luonteen omaava ori on oikea työmyyrä, joka rakastaa kaikenlaista työntekoa - sen kanssa ei siis turhia tarvitse jännittää, että kaviot liimautuisivat kiinni kentän pohjaan tai hevonen pukittelisi protestiksi ratsastajalle. II-palkinnolle kantakirjattua oria on käytetty melko säästeliäästi jalostukseen, mutta sen tiedetään periyttäneen varsin hyväluonteisia, kestävä rakenteisia varsoja.

eee. Seesteri on tummanpunarautias, 154cm korkea suomenhevostamma jonka kilpaura loppui oikeastaan ennen, kuin se ehti edes alkaa. Kasvattajaltaan kolmen kuukauden ikäisenä maitovarsana ostettu tammavarsa vaikutti nuorena varsin potentiaaliselta kilpahevoselta, jonka vuoksi hevonen päätyi ammattilaisen omistukseen. Herkän, mutta siitä huolimatta melkon mutkattoman luonteen omaavaa tammaa rakennettiin kaikella rakkaudella kohti ikäluokka- ja kasvattajakilpailuita, joissa tamma menestyikin upeasti. 3-vuotiaana Seesteri palkittiin parhaimmilla rakennepisteillä, kun taas neljävuotiaana tasapainoa saatuaan tamma palkittiin parhaana askellajihevosena ja tilaisuuden toiseksi parhaana estehevosena. Kasvattajakilpailuissa tamma osallistui kouluratsastukseen, jossa se voitti lähes kolmen prosenttiyksikön erolla toiseksi tulleen. Upean alku-uran tehnyt tamma myytiin isolla rahalla amatööriratsastajalle siitosleasingsopimuksella, joka myöhemmin koitui tamman kohtaloksi. Varsinainen kantoaika sujui moitteetta, mutta synnytyksessä tapahtui kaikkien tammanomistajien suurin pelko - erinäisten komplikaatioiden myötä Seesteri menehtyi, ja kuvankaunis tammavarsa jäi orpovarsaksi.

KRJ - Kouluratsastus (sijoituksia 40 kpl)

17.01.2017 Fiktio - Vaativa B : 3/40
18.01.2017 Fiktio - Vaativa B : 6/40
30.01.2017 Fiktio - Vaativa B : 2/40
29.01.2017 Romilly - Vaativa B : 5/52
01.02.2017 Romilly - Vaativa B : 4/52
03.02.2017 Romilly - Vaativa B : 2/52
17.02.2017 Romilly - Vaativa B : 6/52
15.01.2017 Kievarikuja - Vaativa B : 2/50
16.01.2017 Kievarikuja - Vaativa B : 6/50
19.01.2017 Kievarikuja - Vaativa B : 3/50
29.01.2017 Kievarinkuja - Vaativa B : 5/50
05.02.2017 Kievarinkuja - Vaativa B : 1/50
10.02.2017 Kievarinkuja - Vaativa B : 5/60
14.02.2017 Kievarinkuja - Vaativa B : 5/50
15.02.2017 Kievarinkuja - Vaativa B : 2/50
17.02.2017 Kievarinkuja - Vaativa B : 2/60
01.02.2017 Ventos - Vaativa B : 2/30
02.02.2017 Ventos - Vaativa B : 1/30
07.02.2017 Ventos - Vaativa B : 2/30
08.02.2017 Ventos - Vaativa B : 5/30
13.02.2017 Vaaranmaa - Vaativa B : 3/30
16.02.2017 Vaaranmaa - Vaativa B : 5/30
19.02.2017 Vaaranmaa - Vaativa B : 5/30
12.02.2017 Teilikorpi - Vaativa B : 6/50
14.02.2017 Teilikorpi - Vaativa B : 3/50
15.02.2017 Teilikorpi - Vaativa B : 6/50
09.02.2017 Kievarinkuja - Vaativa B : 5/50
12.02.2017 Kievarinkuja - Vaativa B : 1/50
17.02.2017 Kievarinkuja - Vaativa B : 7/50
03.02.2017 Ventos - Vaativa B : 2/40
08.02.2017 Ventos - Vaativa B : 5/40
17.02.2017 Fiktio - Vaativa B : 3/40
18.02.2017 Fiktio - Vaativa B : 3/40
11.02.2017 Ruuvalli - Vaativa B : 2/30
15.02.2017 Ruuvalli - Vaativa B : 1/30
04.02.2017 Priton Budyonnys - Vaativa B : 6/40
07.02.2017 Priton Budyonnys - Vaativa B : 5/40
10.02.2017 Priton Budyonnys - Vaativa B : 4/40
25.02.2017 Teilikorpi - Vaativa B : 5/50
17.02.2017 Metsovaara - Vaativa B : 3/40

ERJ - Esteratsastus (sijoituksia 40 kpl)

21.01.2017 Cadogan Ponies - 110cm : 6/40
23.01.2017 Cadogan Ponies - 110cm : 5/40
25.01.2017 Cadogan Ponies - 110cm : 6/40
29.01.2017 Cadogan Ponies - 110cm : 3/40
12.01.2017 Cadogan Ponies - 110cm : 4/40
16.01.2017 Cadogan Ponies - 110cm : 3/40
18.01.2017 Cadogan Ponies - 110cm : 4/40
21.01.2017 Cadogan Ponies - 110cm : 2/40
29.01.2017 Cadogan Ponies - 110cm : 4/40
02.01.2017 Turmeltaja - 110cm : 4/30
06.01.2017 Turmeltaja - 110cm : 3/30
07.01.2017 Turmeltaja - 110cm : 1/30
10.01.2017 Turmeltaja - 110cm : 5/30
13.01.2017 Ventos - 110cm : 5/30
19.01.2017 Ventos - 110cm : 5/30
25.01.2017 Romilly - 120cm : 4/51
26.01.2017 Romilly - 110cm : 7/56
28.01.2017 Romilly - 110cm : 5/56
09.02.2017 Romilly - 120cm : 3/56
11.02.2017 Romilly - 120cm : 5/56
17.02.2017 Romilly - 120cm : 5/56
22.02.2017 Romilly - 120cm : 4/36
24.02.2017 Romilly - 120cm : 2/36
26.02.2017 Romilly - 120cm : 2/36
28.02.2017 Romilly - 120cm : 2/36
11.02.2017 Turmeltaja - 110cm : 3/30
12.02.2017 Turmeltaja - 110cm : 1/30
13.02.2017 Turmeltaja - 110cm : 3/30
14.02.2017 Turmeltaja - 110cm : 5/30
17.02.2017 Turmeltaja - 110cm : 3/30
07.02.2017 Kievarinkuja - 110cm : 1/30
13.02.2017 Kievarinkuja - 110cm : 1/30
10.02.2017 Dainty - 120cm : 5/30
13.02.2017 Dainty - 120cm : 3/30
02.02.2017 Ventos - 110cm : 5/30
03.02.2017 Ventos - 110cm : 4/30
10.02.2017 Ventos - 110cm : 2/30
15.02.2017 Teilikorpi - 110cm : 1/40
18.02.2017 Teilikorpi - 110cm : 4/40
13.02.2017 Romilly - 120cm : 3/48

KERJ - Kenttäratsastus (sijoituksia 40 kpl)

18.01.2017 Brokeback - CIC1 : 5/30
25.01.2017 Brokeback - CIC1 : 1/30
29.01.2017 Brokeback - CIC1 : 1/30
09.02.2017 Mörkövaara - CIC1 : 3/30
01.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 4/30
03.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 5/30
07.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 3/30
08.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 2/30
10.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 1/30
01.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 1/30
05.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 1/30
06.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 2/30
09.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 1/30
20.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 1/30
26.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 1/30
01.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 3/30
02.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 4/30
06.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 4/30
08.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 2/30
20.02.2017 Vähäpelto - CIC1 : 3/30
16.02.2017 Turmeltaja - CIC1 : 2/30
19.02.2017 Turmeltaja - CIC1 : 3/30
20.02.2017 Turmeltaja - CIC1 : 4/30
02.03.2017 Vähäpelto - CIC1 : 5/30
08.03.2017 Vähäpelto - CIC1 : 4/30
09.03.2017 Vähäpelto - CIC1 : 2/30
02.03.2017 Iowa - CIC1 : 2/30
12.03.2017 Iowa - CIC1 : 2/30
15.03.2017 Iowa - CIC1 : 2/30
19.03.2017 Iowa - CIC1 : 2/30
03.03.2017 Hengenvaara - CIC1 : 4/30
09.03.2017 Hengenvaara - CIC1 : 3/30
14.03.2017 Hengenvaara - CIC1 : 1/30
15.03.2017 Hengenvaara - CIC1 : 2/30
02.03.2017 Iowa - CIC1 : 5/30
14.03.2017 Hukkapuro - CIC1 : 1/30
15.03.2017 Iowa - CIC1 : 2/30
18.03.2017 Iowa - CIC1 : 3/30
21.03.2017 Iowa - CIC1 : 4/30
25.03.2017 Iowa - CIC1 : 5/30

VVJ - Valjakkoajo (sijoituksia 40 kpl)

27.01.2017 Yentel Ponies - Vaativa tarkkuuskoe : 1/40
31.01.2017 Yentel Ponies - Vaativa tarkkuuskoe : 3/30
01.02.2017 Yentel Ponies - Vaativa tarkkuuskoe : 4/30
04.02.2017 Yentel Ponies - Vaativa koulukoe : 2/30
05.02.2017 Yentel Ponies - Vaativa koulukoe : 4/30
12.02.2017 Yentel Ponies - Vaativa tarkkuuskoe : 1/30
08.02.2017 Ros Cirein - Noviisi tarkkuuskoe : 4/30
12.02.2017 Ros Cirein - Noviisi tarkkuuskoe : 4/30
17.02.2017 Ros Cirein - Noviisi tarkkuuskoe : 3/30
01.02.2017 Vähäpelto - Vaativa koulukoe : 3/30
03.02.2017 Vähäpelto - Vaativa koulukoe : 3/30
04.02.2017 Vähäpelto - Vaativa koulukoe : 4/30
05.02.2017 Vähäpelto - Vaativa koulukoe : 5/30
08.02.2017 Vähäpelto - Vaativa koulukoe : 4/30
05.02.2017 Ventos - Vaativa tarkkuuskoe : 2/30
03.02.2017 Reiter - Noviisi tarkkuuskoe : 4/30
10.02.2017 Ventos - Vaativa koulukoe : 4/30
16.02.2017 Ventos - Vaativa koulukoe : 5/30
15.02.2017 Vähäpelto - Vaativa koulukoe : 5/30
01.03.2017 Iowa - Vaativa koulukoe : 5/30
06.02.2017 Yentel Ponies - Noviisi tarkkuuskoe : 1/30
10.02.2017 Yentel Ponies - Noviisi tarkkuuskoe : 4/30
12.02.2017 Yentel Ponies - Noviisi tarkkuuskoe : 1/30
14.02.2017 Yentel Ponies - Noviisi tarkkuuskoe : 1/30
18.02.2017 Metsovaara - Vaativa koulukoe : 5/40
19.02.2017 Metsovaara - Vaativa koulukoe : 1/40
20.02.2017 Teilikorpi - Vaativa tarkkuuskoe : 2/30
20.02.2017 Teilikorpi - Vaativa koulukoe : 1/30
22.02.2017 Teilikorpi - Vaativa koulukoe : 3/30
23.02.2017 Teilikorpi - Vaativa tarkkuuskoe : 5/30
24.02.2017 Teilikorpi - Vaativa tarkkuuskoe : 2/30
02.03.2017 Iowa - Vaativa koulukoe : 4/30
04.03.2017 Iowa - Vaativa koulukoe : 1/30
07.03.2017 Iowa - Vaativa koulukoe : 4/30
10.03.2017 Iowa - Vaativa koulukoe : 2/30
12.03.2017 Iowa - Vaativa koulukoe : 4/30
16.03.2017 Iowa - Vaativa koulukoe : 3/30
14.02.2017 Hengenvaara - Noviisi tarkkuuskoe : 2/40
26.02.2017 Yentel Ponies - Vaativa koulukoe : 1/30
05.03.2017 Yentel Ponies - Vaativa koulukoe : 3/30

VSR - Cup (sijoituksia 1 kpl)

31.03.2018 VSR Cup (valjakko) - Vaativa yhdistetty : 4/16
virtuaalitalli | virtuaalihevonen
© Pirunkorpi 2016 - Tausta © Amanda Hinault (CC BY-SA 2.0)