virtuaalitalli, a SIM-game stable | virtuaalihevonen, a SIM-game horse

ID #74

Crayon Adira

KTK III (01/15) [uusi omistaja, uudet sivut]

mlj 2014

RotuSuomalainen puoliverinen RekisterinumeroVH14-031-0772
SukupuoliTamma OmistajaRamant Warmbloods, Cannabia (VRL-00033)
Syntynyt, Ikä21.05.2014, 13-vuotias KasvattajaCrayon (www)
Säkäkorkeus169cm Koulutustasoko: Grand Prix re: 90 cm ke: Aloittelijaluokka
i. Virus PB
holst
ii. Leviathan
holst, VIR MVA Ch, KTK I, KRJ I
iii. Solar Spectacle
holst
iie. Vanira May
holst
ie. Venom GER
holst, KRJ II
iei. Grayscale
holst
iee. Mongrel
holst
e. Oldsfell's Adelheid
old
ei. Aloysious
old, KRJ III
eii. Alphnose
old
eie. Lottie
old
ee. Schöne Amelie
old, KRJ II, ERJ III
eei. Cicero
old
eee. Schöne Arielle
old
o. Suprant Difrent s.27.09.2014 (i. Daniel)
t. Ramant Adalia s.05.04.2015 (i. Crayon Vidar)

Kouluratsastuksessa 6870.11 ominaisuuspistettä (tasolla 11)

Adira ei ole koskaan pelännyt näyttää tammamaista luonnettaan. Kauniin kuoren alla palaa tuli ja välillä tuntuu olevan hankaluuksia pysyä Adiran vauhdissa mukana. Varsana se vasta energinen olikin, ikä hieman rauhoittanut, mutta ei vienyt mihinkään pois sitä perusluonnetta, johon kaikki lopulta ihastuivat.

Ehkä Adira on juuri sellainen, siihen joko ihastuu palavasti, tai sitä pitää liian hankala. Oikeastihan Adira ei ole mikään hankala, sillä on vain temperamentti. Tallissa tämä hevonen mielellään liikkuu kaiken aikaa, myös kiinni sidottuna. Se tekee hoitotilanteista toisinaan vaikeaa. Levottomuus kertoo kuitenkin vain hurjasta energiatasosta. Etenkin mahanalunen on herkkää aluetta Adiralle, joten toimenpiteet sillä alueella kannattaa tehdä ripeästi.

Nuorena ratsuna tammalla oli tapana testailla ratsastajaa koko alkuveryttelyn ajan. Milloin piti säikkyä nurkkia ja milloin piilotaa jarrut. Adira kuitenkin huomasi ettei pääse meiningillään pitkälle ja nykyään se on huomattavasti nöyrempi ihmisiä kohtaan. Silti sen energia pitää kanavoida oikein, ettei löydä itseään umpikujasta sen kanssa. Adira turhautuu helposti ja hyvä alkulämmittely on kaiken a ja o. Jos Adiraa ei siinä vaiheessa saa eteen ja alas, treenistä voi tulla tuskainen. Vaativiin tehtäviin ei pidä lähteä ennenkuin Adira on hyvin avuilla.

Kilpatilanteet eivät ole koskaan jännittäneet Adiraa. Vaikka voisi luulla, että tämä hevonen hermostuu väenpaljoudessa, siitä löytyy yllättävä uusi puoli paineen alla. Se todellakin keskittyy ja nauttii esiintymisestä. Yhteistyö ratsukon välillä on kulmakivi, jonka hiomiseen kannattaa käyttää aikaa. Parhaimmillaan Adirasta saa irti liikettä, johon on helppo upota. Se ei hermoile suurtakaan älämölöä mikä ympäriltä tai yleisöstä lähtisi. Kuitenkin se saattaa innostua kovastikin kunnialaukan aikana, mikä on vähintäänkin huvittavaa kun ottaa huomioon sen muuten korrektin luonteen.

Luonteesta kiitos Suprantin väelle.