Ruskavaara

Tervetuloa!

Olet juuri saapunut Ruskavaaran suomenhevostilalle. Ruskavaara on ollut pitkän harkinnan alla jo vuodesta 2016 asti, mutta nettiin päästiin heinäkuu 2017 lopulla. Julkaisu tapahtui 11. elokuuta 2017 ja tässä me olemme! Meiltä löytyy hienot, mutta arkisen mukavat tilat hevosillemme ja päätoimintamuotomme on suomenhevosten kasvatus. Tiemme alussa ei ollut vielä aivan varmaa, millainen tallista loppujen lopuksi muotoutuu, mutta nyt alkaa olla aika hyvä käsitys. Kuitenkaan koskaan ei olla valmiita, vaan aina on jotain kehitettävää.

Ruskavaarassa ei ainakaan näin aluksi ole muuta toimintaa kuin hevosten kasvatus, mutta varmasti tulemme jonkinlaisia synttäribileitä pitämään, kun aika koittaa! Kasvatukseen panostamme kuitenkin kovasti ja yhtään, ainakaan omasta mielestäni, tylsää ja toimimatonta hevosta meiltä ei lähde eteenpäin. Kasvattimme ovat aina käyttöön sopivia, kompakteja suomenhevosia.

Suosittelemme

Fiktio Villahaan suomenhevoset
Haavelaakso Kaunovaara
Kuuralehdon hevostila Susiraja
Hengenvaara Riikinneva
Mörkövaara Rajaton
Runoratsut Tuulenpesän Kartano
Viehättävän Suomenhevoset Virtuaaliset Suomenratsut

Kuulumisia

10/2017 - Aivan mahtavaa, että Ruskavaara on saanut hyvän vastaanoton ja ensimmäinen kasvattikin on jo lähtenyt matkaan. Voiko tämän tyytyväisempi olla? Vaikka ehdittiin olla jo noin kuukausi hieman hiljaisempana omien IRL-kiireiden takia, ollaan taas ahkerasti kirjoiteltu hevosille tekstejä ja ilmoitettu muun muassa hevosia SLA. Toivottakaahan onnea kaverit!

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja  |  Muokkaus © Dimma |  Ulkoasun kuvat © Cherie (CC BY-NC 2.0), Tony Donnelly (CC BY-SA 2.0)
Tämä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen!