Briarwood Stables

Tervetuloa laukkailemaan!

Olin jo pitkään haaveillut omasta laukkatallista, mutta olin niin tietämätön kaikesta siihen liittyvästä, etten uskaltanut harkitakaan ryhtyväni tähän hommaan. Nyt olen kuitenkin pikkuhiljaa alkanut ymmärtää näitä "monimutkaisia" asioita laukkaurheilusta ja laukkatallin pitämisestä, kiitos virtuaalisen laukkajaoksen! Vihdoin koitti aika, kun sain tarpeeksi uskallusta perustaa Briarwoodin tänne mahtavien laukkatallien keskelle. Briarwood valmistui 15. päivä tammikuuta vuonna 2015, joten tallimme on todella uusi, antakaa siis anteeksi hevosten vähäinen määrä ja niiden mahdollinen raakilemaisuus.

Tallimme sijaitsee Iso-Britanniassa, ja sen kyllä kuulee. Tallilla väännetään sellaista brittienglantia, että et ole ennen sellaista kuullut! Tottakai meillä pärjää hyvin suomellakin, ainakin kun liikkuu minun kanssani, jos tämä kielellinen puoli ei olekaan niin hallussa. Meiltä löytyy paljon tarjontaa hevosissa, lähinnä tallilla kuitenkin näkee englantilaisia täysiverisiä.

Mitään pitkiä etusivun tekstejä en ole koskaan oikein harrastanut, vaan olen sitten enemmänkin panostanut itse hevosiin. Kuka nyt jaksaisi näillä taidoilla kirjoitettua kovin pitkää etusivua lukeakaan? Päästän siis teidät pälkähästä tällä lyhyemmällä tekstillä. Tervetuloa vielä kerran Briarwoodiin!Uutiset

12.10.2016 / CAS XLIV elokuu
Vautsi mikä vuosi! Tämän vuoden osalta meiltä löytyy Triple Crown- sekä Triple Tiara-voittajat. Hienot juoksut tekivät hienot omat kasvatit, Wildfire BW ja Oneofakind BW. Ehkä tämä voisi olla meidän vuosi loistaa vielä lisääkin!

Ulkoasu © M Layouts | Kuvat © Rian Saunders, Ogiyoshisan, Travis Isaacs ja Bernard Blanc | Tekstit © Dimma
Huom! Briarwood on virtuaalitalli!