otsikkokuva

Ruskavaara

Kasvatus

Meillä Ruskavaarassa pyritään kasvattamaan mahdollisimman laadukkaita ja toimivia suomenhevosia myyntiin sekä omaan käyttöön. Harkitsemme sopivia yhdistelmiä pitkään ja hartaasti. Jos olet kiinnostunut omasta vaaralaisesta, voit ottaa meihin yhteyttä koska vain sähköpostilla. Hirmuisen vaativia emme ole, mutta toivomme kasvateillemme aktiivisuutta. Täysin pihakoristeiksi emme hevosiamme yleensä siis myy. Toki meiltä saa apua esimerkiksi kisaukseen, mutta niistä pitää sitten sopia erikseen.

♦ Hevosen saa myydä eteenpäin ilman erillistä lupaa, mutta toivomme, että tässä tilanteessa huomioitte sen, että hevosella on joko jo jotain aktiviteetteja tai niitä on uudessa kodissa tulossa.
♦ Sivut ilmoitettava kahden (2) viikon sisään myyntipäivästä. Poikkeuksia voidaan tehdä pyydettäessä ja pätevällä syyllä.
♦ Jos koemme kasvatin jääneen pahasti heitteille, meillä on oikeus ottaa kasvattimme takaisin. Tätä ennen on kuitenkin kyselty muutamaan kertaan kuulumisia ja jos mitään ei kuulu tai tapahdu, ilmoitamme omistajalle kasvatin takaisin ottamisesta.
♦ Kasvatille ilmoitettuja tietoja ei saa muuttaa ilman lupaa, mutta lupa on mahdollista saada.
♦ Kasvattajaksi Dimma, Ruskavaara
♦ Hevonen tulee rekisteröidä VRL rekisteriin. Kasvattajaksi merkitään RUSK1439 ja syntymämaaksi Suomi.

Kasvatit

2017 (5 kpl: 3 oria, 1 tammaa)
2018 (18 kpl: 8 oria, 7 tammaa)
2019 (7 kpl: 1 oria, 2 tammaa)
2021 (5 kpl: 2 oria, 3 tammaa)
2022 (13 kpl: 5 oria, 4 tammaa)

virtuaalitalli / a sim-game stable

Ulkoasu © Hapero / Taustakuva © schizoform, edited, CC BY-NC 2.0 / Otsikkokuva © Narien Vapaat / Kaikki muu ellei toisin mainita © Dimma