Briarwood Stables

Tervetuloa laukkailemaan!

Olin jo pitkään haaveillut omasta laukkatallista, mutta olin niin tietämätön kaikesta siihen liittyvästä, etten uskaltanut harkitakaan ryhtyväni tähän hommaan. Nyt olen kuitenkin pikkuhiljaa alkanut ymmärtää näitä "monimutkaisia" asioita laukkaurheilusta ja laukkatallin pitämisestä, kiitos virtuaalisen laukkajaoksen! Vihdoin koitti aika, kun sain tarpeeksi uskallusta perustaa Briarwoodin tänne mahtavien laukkatallien keskelle. Briarwood valmistui 15. päivä tammikuuta vuonna 2015, joten tallimme on todella uusi, antakaa siis anteeksi hevosten vähäinen määrä ja niiden mahdollinen raakilemaisuus.

Tallimme sijaitsee Iso-Britanniassa, ja sen kyllä kuulee. Tallilla väännetään sellaista brittienglantia, että et ole ennen sellaista kuullut! Tottakai meillä pärjää hyvin suomellakin, ainakin kun liikkuu minun kanssani, jos tämä kielellinen puoli ei olekaan niin hallussa. Meiltä löytyy paljon tarjontaa hevosissa, lähinnä tallilla kuitenkin näkee englantilaisia täysiverisiä.

Mitään pitkiä etusivun tekstejä en ole koskaan oikein harrastanut, vaan olen sitten enemmänkin panostanut itse hevosiin. Kuka nyt jaksaisi näillä taidoilla kirjoitettua kovin pitkää etusivua lukeakaan? Päästän siis teidät pälkähästä tällä lyhyemmällä tekstillä. Tervetuloa vielä kerran Briarwoodiin!Uutiset

16.06.2016 / CAS L lokakuu
Voi jestas nämä uutisten päivittelyt ovat jääneet vähäiselle. Hirveästi laahataan jäljessä muun muassa kasvattien sivuttamisessa ja muissa perushommissa. Onneksi uusi Laukkaurheilukeskus helpottaa hieman taakkaa ja jos hätä tulee, niin kisaikään ikääntyvät kasvatit rekisteröidään keskukseen ja minun ehtiessä ne sivutetaan. Näin saadaan ainakin kisaus käyntiin. Toki, ei pidä jättää pelkästään sen varaan, vaan oikeasti ahkeroida sivuja. Nyt, antakaas tyypit tsemppiä!

Ulkoasu © M Layouts | Kuvat © Rian Saunders, Ogiyoshisan, Travis Isaacs ja Bernard Blanc | Tekstit © Dimma
Huom! Briarwood on virtuaalitalli!