Briarwood Stables

Mikä ihmeen Briarwood?

Briarwoodista löytyy kaikenlaisia erilaisia laukkarotuja, mutta eniten meillä näkyy englantilaisia täysiverisiä. Enkkulaisten lisäksi meiltä löytyy mm. angloarabeja, akhal-tekeja ja quarterhevosia. Kasvatteja meiltä putkahtaa aina silloin tällöin, joskus harvemmin, joskus oikein tiuhaan tahtiin, mutta jokaiseen kasvattiimme panostamme todella paljon. Meiltä saa tottakai myös tilausvarsoja, joten menkäähän lukemaan Kasvatus-sivu tarkasti läpi ja kyselkää sähköpostilla asiasta. Jokainen tallimme hevosista kilpailee laukkaurheilun parissa, eikä muun painotteisia meille otetakaan. Tällä kannalla pysymme tiukasti, poikkeuksia ei tällä tallilla sallita.

Tallialueemme on valtava ja se koostuu jopa 14 tallirakennuksesta. Jokainen roturyhmä asustelee omassa tallissaan, vielä niin jaoteltuna, että tammat ja orit erikseen. Tällä hetkellä talleissamme on 50 karsinaa per rakennus, mutta olemme valmiita rakentamaan lisäsiipiä tai jopa uusia rakennuksia jos hevosmäärä ylittyy. Englantilaiset täysiveriset kuitenkin asuvat yhteensä kuudessa 40 hevosen tallissa. Talleja laajennettiin jo parin kuukauden jälkeen, sillä hevosmäärä alkoi kasvaa äkisti.

Tallirakennusten lisäksi meillä on oivat liikutusmahdollisuudet, meiltä löytyy kaksi laukkarataa, joita molempia pidetään hyvässä kunnossa läpi vuoden. Lisäksi meillä on sisälaukkarata, jos ulkona (varsinkin talvisin ja hirveillä mutakeleillä) on aivan mahdoton olla. Meiltä löytyy myös kuusi pyöröaitausta ja viisi hiljaista kuuden hevosen kävelytyskonetta.

Satunnaisesti meillä järjestetään myös laukkakilpailuja, joihin voit käydä tutustumassa foorumillamme. Kilpailut pidetään lähes poikkeuksetta kaueammalla laukkaradalla, jotta tallin muu meno ei häiriintyisi, eikä laukkurit lähde tammalaitumille seikkailemaan, etsimään puolisoa. Radalle on helppo päästä ja sinne tuleekin opastettu kunnon tie kaupungista päin.


Ulkoasu © M Layouts | Kuvat © Rian Saunders ja Bernard Blanc | Tekstit © Dimma
Huom! Briarwood on virtuaalitalli!