Virtuaaliset Show-Näyttelyt
UUDET SIVUT OSOITTEESSA http://varjoton.net/vsn/
Etusivu Säännöt Tuomarointi Kalenteri Arvonimet

VSN:n tulevaisuus vaakalaudalla! (lue lisää: ht.netin topicista)

Tervetuloa!

Virtuaaliset Show-Näyttelyt (VSN) on virtuaalinen näyttely-yhdistys, jonka tarkoituksena on tuoda hieman erilainen näyttelysysteemi virtuaalimaailmaan. VSN on perustettu helmikuussa 2012 Miragen toimesta, toimien jonkin aikaa erittäin aktiivisesti. Ylläpitäjä vaihtui vuoden 2012 kesän/syksyn tienoilla jolloin yhdistyksen puikkoihin asteli Christa W. ja toiminta potkaistiin uudelleen käyntiin vuoden 2012 loppupuolella. VSN toimi aktiivisesti vuoden 2014 loppuun saakka, jolloin Christa ilmoitti lopettavansa laitoksen ylläpidon ja yhdistys jäi pitkälti tyhjän päälle ja sivujen päivitys lopetettiin vuoden 2015 ensimmäisenä päivänä.

© Heather Moreton (CC BY-NC-ND 4.0) VSN:n näyttelytoiminta sai kuitenkin jatkoaikaa Ceryn ottaessa kontolleen yhdistyksen näyttelykalenterin ja tulosarkiston. VSN:n toiminta uhkasi kuitenkin kaatua kokonaan uuden ylläpitäjän puutteeseen huhtikuun 2015 viimeisenä päivänä, joten oli ryhdyttävä tuumasta toimeen. Vuoden 2015 maaliskuussa uudeksi ylläpitäjäksi päätyi Cannabia.

Yhdistyksen tavoitteena on antaa harrastajille vaihtoehtoinen paikka NJ:n rinnalle järjestää näyttelyitä ja haalia hevosilleen näyttelytuloksia ja -kokemusta. Kuka tahansa voi järjestää VSN:n alaisuudessa näyttelyitä, kunhan on tutustunut ensin yhdistyksen toimintaan ja sen asettamiin sääntöihin. VSN tarjoaa näyttelyiden järjestäjille koulutetut tuomarit ja näyttelyyn osallistujille mahdollisuuden ansaita hevosilleen erilaisia arvonimiä sekä kantakirjakelpoisuuden hevos-, poni- ja suomenhevoskantakirjoihin. Lisäksi VSN:n arvonimistä on mahdollisuus saada lisäpisteitä useissa eri laatuarvosteluissa.

Yhteystiedot

Cannabia (VRL-00033) - skype: cannabia-sim
vsn.yhteys@gmail.com

Viimeisin päivitys 02.08.2015