Alkuun Jalostusoriit Siitostammat Kasvatustoiminta

Tervetuloa Pirunkorpeen!

Olet saapunut virtuaaliseen Suomeen, tarkemmin sanottuna Keski-Suomeen Petäjävedelle. Könkköjoen välittömässä läheisyydessä sijaitsee virtuaalitalli Pirunkorpi, joka on saanut nimensä sijainnistaan - tallin tilukset ovat totaalisessa korvessa, jonne pääsyä julkisilla ajoneuvoilla ei ole. Tallin päärakennus on vanhan kartanon päärakennus ja talli on kuunnostettu sekä laajennettu vanhasta navetasta hevosille sopivaan käyttöön. Vaikka tilan rakennukset on alun perin rakennettu jo 1930 luvulla, on niitä kuunnostettu vuosien varrella moneen kertaan ja ne täyttävät nykyvaatimukset niin eläin- kuin ihmisasutuksenkin osalta.

Huolimatta tallin kaukaisesta sijainnista verrattuna sivistykseen, Pirunkorven puitteet sopivat erinomaisesti aktiiviseen tai vähemmän aktiiviseen hevoskasvatukseen, treenaamiseen ja mahdollisesti suurempienkin kilpailuiden järjestämiseen. Tallin alueella on paljon laidunmaata, peltoja, maastoja ja tietenkin Könkköjoki joka virtaa tallin välittömässä läheisyydessä. Lisäksi tallin piha-maalta löytyy suurikokoinen ratsastuskenttä ja lämmitetty maneesi. Puitteet eivät siis voisi olla tämän paremmat, ei ainakaan jos tallin sijaintia katsoo.

Terveisin Pirunkorven väki - sähköposti

Tallin omistajat
Cannabia (VRL-00033)
Natalia (VRL-05175)
Jere (VRL-14433)

Pirunkorpi toimii järjestyspaikkana Ratsuhevosten Laatuarvostelulle

Suosittelemme

Fiktio Kaunovaara Mörkövaara Vuorna Hortensian Suomenhevoset
Vähäpelto Villahaka Runoratsut Hengenvaara Kettula
Huvitutti Huvitus Susiraja Moondance Koistilan Suomenhevoset

Viimeisin päivitys: 02.03.2017
Pirunkorven hevosmäärä on lisääntynyt usealla kymmenellä toinen toistaan hienommalla hevosella, sillä Natalian mukana talliin muutti useita evm-sukuisia suomenhevosoreja ja tammoja, jonka lisäksi suvullisia hevosia on ostettu muilta kasvattajilta. Hevosilla on kilpailtu aktiivisesti, joten osa hevosista on jättänyt jo tyystin kilpailukentät siirtyen ainoastaan jalostuskäyttöön. Kevään ensimmäiset kasvatitkin on nähneet päivänvalon ja muutama oma hevonen on viimesilausta vaille valmiita laatuarvosteluihin. Tällä hetkellä myös jännitetään kovasti maaliskuun kantakirjautilaisuuksien tuloksia, sillä karkeloissa on mukana peräti kuuri Pirunkorven asukasta.

virtuaalitalli | virtuaalihevonen
© Pirunkorpi 2016 - Tausta © Greg Tee (CC BY 4.0)