Alkuun Jalostusoriit Siitostammat Kasvatustoiminta

Tervetuloa Pirunkorpeen!

TIEDOTE 15.05.2018! Pirunkorpi sulkee hiljalleen ovensa ja ajaa toimintansa alas. Osa hevosista myydään, osa palautunee kasvattajilleen, osa päästetään vihreämmille niityille ja osa matkaa Cannabian mukana uuteen projektiin. Haluan kiittää kaikkia Pirunkorven toiminnassa mukana olleita, kasvattien omistajia - meille kasvattejaan myyneitä, sekä kaikkia muita jotka ovat tehneet tämän tallin olemassaolon mahdolliseksi :) Nähdään uusien kuvioiden parissa!

Olet saapunut virtuaaliseen Suomeen, tarkemmin sanottuna Keski-Suomeen Petäjävedelle. Könkköjoen välittömässä läheisyydessä sijaitsee virtuaalitalli Pirunkorpi, joka on saanut nimensä sijainnistaan - tallin tilukset ovat totaalisessa korvessa, jonne pääsyä julkisilla ajoneuvoilla ei ole. Tallin päärakennus on vanhan kartanon päärakennus ja talli on kuunnostettu sekä laajennettu vanhasta navetasta hevosille sopivaan käyttöön. Vaikka tilan rakennukset on alun perin rakennettu jo 1930 luvulla, on niitä kuunnostettu vuosien varrella moneen kertaan ja ne täyttävät nykyvaatimukset niin eläin- kuin ihmisasutuksenkin osalta.

Huolimatta tallin kaukaisesta sijainnista verrattuna sivistykseen, Pirunkorven puitteet sopivat erinomaisesti aktiiviseen tai vähemmän aktiiviseen hevoskasvatukseen, treenaamiseen ja mahdollisesti suurempienkin kilpailuiden järjestämiseen. Tallin alueella on paljon laidunmaata, peltoja, maastoja ja tietenkin Könkköjoki joka virtaa tallin välittömässä läheisyydessä. Lisäksi tallin piha-maalta löytyy suurikokoinen ratsastuskenttä ja lämmitetty maneesi. Puitteet eivät siis voisi olla tämän paremmat, ei ainakaan jos tallin sijaintia katsoo.

Terveisin Pirunkorven väki (yhteydenotot omistajien henkilökohtaisiin @-osoitteisiin)

Tallin omistajat
Cannabia (VRL-00033)

Muita suomenhevoskasvattajia

Fiktio
Mörkövaara
Vähäpelto
Huvitus
Susiraja
Villahaka
Vuorna
Ketola
Runoratsut
Mustasuo
Ruskavaara
Jeili
Pähkinälaakson Ratsutila
Kaunovaara
Hortensian Suomenhevoset
Hengenvaara
Syrjän Ratsutalli
Teilikorpi
Moondance
Koistilan Suomenhevoset
Raatteen Suomenhevoset
Hupila
Turmeltaja
Routaruusu
Helmiaho
Haavelaakso
Vanima
Kärmeniemi
Ruusupellon Tila
Mutala
Varismäki
Tuulenpesän Kartano
Tiusan Suomalaiset
Kievarinkuja
Rajaton
Kaarnan Suomenhevoset
Seppäjärven Talli

Viimeisin päivitys: 08.03.2018

virtuaalitalli | virtuaalihevonen
© Pirunkorpi 2016 - Tausta © Amanda Hinault (CC BY-SA 2.0)