Alkuun Jalostusoriit Siitostammat Kasvatustoiminta

Tervetuloa Pirunkorpeen!

Olet saapunut virtuaaliseen Suomeen, tarkemmin sanottuna Keski-Suomeen Petäjävedelle. Könkköjoen välittömässä läheisyydessä sijaitsee virtuaalitalli Pirunkorpi, joka on saanut nimensä sijainnistaan - tallin tilukset ovat totaalisessa korvessa, jonne pääsyä julkisilla ajoneuvoilla ei ole. Tallin päärakennus on vanhan kartanon päärakennus ja talli on kuunnostettu sekä laajennettu vanhasta navetasta hevosille sopivaan käyttöön. Vaikka tilan rakennukset on alun perin rakennettu jo 1930 luvulla, on niitä kuunnostettu vuosien varrella moneen kertaan ja ne täyttävät nykyvaatimukset niin eläin- kuin ihmisasutuksenkin osalta.

Huolimatta tallin kaukaisesta sijainnista verrattuna sivistykseen, Pirunkorven puitteet sopivat erinomaisesti aktiiviseen tai vähemmän aktiiviseen hevoskasvatukseen, treenaamiseen ja mahdollisesti suurempienkin kilpailuiden järjestämiseen. Tallin alueella on paljon laidunmaata, peltoja, maastoja ja tietenkin Könkköjoki joka virtaa tallin välittömässä läheisyydessä. Lisäksi tallin piha-maalta löytyy suurikokoinen ratsastuskenttä ja lämmitetty maneesi. Puitteet eivät siis voisi olla tämän paremmat, ei ainakaan jos tallin sijaintia katsoo.

Terveisin Pirunkorven väki (yhteydenotot omistajien henkilökohtaisiin @-osoitteisiin)

Tallin omistajat
Cannabia (VRL-00033)
Natalia (VRL-05175)

Suosittelemme

Fiktio Kaunovaara Mörkövaara Vuorna Hortensian Suomenhevoset
Vähäpelto Villahaka Runoratsut Hengenvaara Kettula
Huvitutti Huvitus Susiraja Moondance Koistilan Suomenhevoset

Viimeisin päivitys: 07.01.2018
Talli on (ollut) hiljaiselolla. Hevoset ovat tarjolla jalostukseen ja tilausvarsoja voi kysellä mailitse. Hevosia pyritään kaikessa hiljaisuudessa saamaan valmiiksi laatuarvosteluihin.

virtuaalitalli | virtuaalihevonen
© Pirunkorpi 2016 - Tausta © Amanda Hinault (CC BY-SA 2.0)