Sunrise Creek

Tervetuloa!

Jokaikinen CAS-vuosi monet laukkaharrastajat tuovat uusia hevosia talleihinsa. Tämän innoittamana päätin perustaa pienen tuontitallin, jotta muiden työ helpottuisi. Ajatus syntyi jo vuonna CAS40, ulkoasu tehtiin CAS41, mutta CAS42 totesin, että toiminta on aloitettava mahdollisimman pian. Tuomme jokaisen ryhmän hevosia, lähinnä sileän juoksijoita, mutta myös muutamia risuilijoita eksyy silloin tällöin tallille. Pienen ohjeistuksen luettuanne, päästän teidät shoppailemaan hevosia. Huomatkaa, että myös omien hevosten tuominen myyntiin onnistuu ja tästä kannattaakin kysellä lisää sähköpostilla tai chatissa.
Tervetuloa siis shoppailemaan!

OHJEISTUS

→ Ostotarjous tehtävä sähköpostiin tai chattiin minun ollessa paikalla.
→ Sivut tehtävä ja lähetettävä 14vrk sisään ostosta sähköpostiin tai chattiin minun ollessa paikalla. Lisäaikaa mahdollista saada, jos sitä tarvitsee.
→ Mitään tulevaisuuden kannalta ei odoteta, joten periaatteessa hevoset lähtevät mihin käyttöön tahansa. Toivomme kuitenkin laukkauraa, sillä senhän takia tämäkin talli on perustettu.
→ Tuojaksi merkittävä Dimma, Sunrise Creek (linkitettynä).
→ Jos haluat luopua tuonnistasi, voit tehdä sille mitä haluat. Palautuksia emme kuitenkaan ota vastaan, ellei hevonen ole kilpailematon tai vain vähän kisattu. Palautuksesta kannattaa kuitenkin kysäistä sähköpostilla tai chatissa, jos asia arveluttaa.


Ulkoasu © Dimma | Kuvat © GR Sites, BANAMINE (lisenssi)